Много слаб Бекъм и само хикс за Галакси
Много слаб Бекъм и само хикс за Галакси / netinfo
Дейвид Бекъм игра цял мач, но с нищо не помогна на Лос Анжелис Галакси при гостуването на ФК Далас – 0:0 – в контролна среща. Английският полузащитник дори повече пречеше, отколкото подкрепяше съотборниците си, като записа името си в статистиката само с един жълт картон. За 90 минути звездата не отправи нито един удар към противниковата врата, но успя да се забърка в спречкване с противникови играчи. В заключителните минути от срещата той едва бе удържан от колегите си в Галакси да не се сбие с футболистите на Далас Андре Роча и Марсело Сарагоса.

В основата на спечелената точка от домакините бе техният страж Дарио Сала, който спаси шест опасни положения пред вратата си.

На стадиона, напълно разпродаден заради присъствието на Бекъм, бе и дясната ръка на английския селекционер Фабио Капело – Франко Балдини.

Той трябва да докладва пред Капело дали 32-годишният халф е готов да се присъедини към националния отбор на Англия за контролата срещу Франция в Париж след десет дни.

Дейвид Бекъм има 99 мача за Англия, но не бе повикан за първия мач под ръководството на Капело – приятелска среща с Швейцария през февруари.