Миро Иванов: Ако не получа шанс, ще търся бъдещето си другаде
Миро Иванов: Ако не получа шанс, ще търся бъдещето си другаде / netinfo
Футболистът на Левски Миро Иванов заяви пред Гонг, че ако не получи шанс да играе в Левски, най-вероятно ще потърси бъдещето си другаде. Той сподели още, че има оферти, а желанието му е да се състезава за чуждестранен клуб, но само при положение, че ще влезе в ролята на резерва при „сините”.

„Ако завърша този полусезон в Левски, ще направя четири години при „сините”. Аз имам договор с Левски, медиите винаги са ме спрягали за напускане, но повече от писанията нямат нищо общо с истината. Да, имам оферти, но няма да споменавам сега от които клубове са. В живота обаче нищо не се знае”, сподели Иванов.

„За времето, в което аз съм в Левски, за първи път съблекалнята е толкова пълна. За мен лично ръста няма значение. Представих се на едно не лошо ниво, през изминалия сезон, но медиите наблегнаха повече не пропуските и не отдадоха значение на добрите ми мачове. Разбира, се имаше и слаби мачове, но това е футболът”, каза още играчът на Левски.

„Имам оферти, ако нещата се развият по начин, който не ме удовлетворява в Левски, ще потърся бъдещето си някъде другаде, с оглед на това, че всеки футболист иска да играе. Мисля, че не съм лош футболист. Мога да кажа, че аз бях в отбора, който постигна едни от най-високите успехи в Левски, а вече кой какво мисли, това мен не ме засяга.”

„Моето най-голямо желание, ако се разделя с Левски, е да играя в чужбина. Доколкото знам, зимата имаше запитване от отбори от Израел, но нищо повече не знам, но най-важното е да играя и ако не получа шанс в Левски, ще търся развитие някъде другаде”, завърши Миро Иванов.