Милиев и Сакалиев аут от групата на Канатларовски
Милиев и Сакалиев аут от групата на Канатларовски / netinfo
Вкаралият единствения гол при победата на Локомотив Пловдив над Левски Йордан Милиев не бе включен в групата за гостуването срещу Черно море в неделя, тъй като не е възстановен от травма в глезена.

За заместник на Милиев в първия мач на новия македонски треньор на черно-белите Драган Канатларовски е избран Александър Бранеков.

Нападателят Стойко Сакалиев, който в последния момент отпадна от групата за двубоя срещу Левски, все още е с контузия и също няма да пътува за Варна.

Сред избраниците на Канатларовски не попаднаха и чужденците Карим Израилов и Том, въпреки че вече са картотекирани в БФС и имат право да играят в родния шампионат.

Локо Пловдив заминава за Варна утре в 8:30 часа и ще тренира край морето. Мачът с Черно море е в неделя от 15:30 часа.

Футболистите на Локомотив благодариха на привържениците Янко Танев и Красимир Орманов, които отпуснаха допълнителна премия за успеха срещу Левски и обещаха и за в бъдеще да радват феновете си.


Групата на Локомотив Пловдив: Ставрев, Акалски, Мечечиев, Бранеков, Иванов, Сечков, Йошев, Кюмюрджиев, Даксон, Вели, Моралес, Горанов, Димитров, Тодоров, Кики, Въндев, Заков и Илиев