Левски държи да се раздели с 3-4 футболисти
Левски държи да се раздели с 3-4 футболисти / netinfo
„Левски задължително трябва да се раздели с 3-4 от своите футболисти, заради голямата им бройка и малкото мачове, които имаме”, това заяви на днешната си пресконференция Станимир Стоилов.

„В момента може да продадем всеки един от футболистите си стига офертата да е добра. Не знам за конкретни предложения към Валери Домовчийски. Вероятно има запитвания. Не знам дали му влияе, какво мога да направя, да забраня на вестниците да пишат ли? За него е важно всеки мач да играе на ниво, защото може да бъде забелязан”, отсече треньорът на шампионите.

„В интерес на истината в мачовете срещу Локомотив Домовчийски обикновено има шанс и ден. Бележи редовно срещу тях и дано успее и утре”, продължи Станимир Стоилов.

„Нашите футболисти са добри. Не случайно при всеки национален треньор ги викат. Йовов игра за България и преди десет години, няма нищо случайно. Тези футболисти са играли на най-големите терени в Европа, а и са побеждавали. Те са най-добрите играчи в България и другите трябва да работят за да ни стигнат”, завърши Станимир Стоилов.