Костадинов към УС на ЦСКА: Не си измивайте ръцете с мен
Костадинов към УС на ЦСКА: Не си измивайте ръцете с мен / netinfo

Бившият член на Управителния съвет на ЦСКА Емил Костадинов отговори на нападките в последните дни, обвинявайки го в допускане на грешки при управлението си на „Армията”.

Последните обвинения към Костадионов са относно старши треньора Димитър Пенев, който също е и член на Управителния съвет на клуба. Според разпоредбите на БФС това няма как да се случи и клубът може да бъде санкциониран.

„Аз не съм човекът, който ще злепоставя ЦСКА сега или за в бъдеще. Аз съм човекът, който помага с каквото може на ЦСКА, но в крайна сметка законите в тази държава трябва да се спазват и ако някой е направил някаква грешка, то трябва да се поправи”, коментира Костадинов за Гонг.

„Искам обаче да кажа на новите членове на Управителния съвет на ЦСКА да не си измиват ръцете с друг, а да си гледат работата, за която са сложени там и също така да не се съобразяват с моя авторитет като гражданин на България и като ръководител в ЦСКА, защото аз винаги съм помагал и ще помагам с каквото мога, с моя авторитет и моето влияние където трябва”, допълни бившият футболист.

„Искам да кажа на тези хора, които говорят тези неща, мисля легенди на ЦСКА, къде бяха те с техния авторитет в трудния период, в който бяхме за решаване на проблемите през юли и юни. За ЦСКА като клуб имаше реалност да излезе от професионалния футбол. Тези хора в последствие изникнаха и искат да ръководят. Няма никакъв проблем в това, но да не замесват моето име в цялата история”, продължи Костадинов.

„Вече не съм член на Управителния съвет. Това беше може желание, защото в момента, не искам да обиждам никой, но в момента Управителния съвет на ЦСКА е органът, от който нищо не зависи”, каза още Емил Костадинов.

Чуйте цялото интервю на Емил Костадинов в прикачения аудио файл!