Конкуренцията на Албена в “Ледников период” окапа
Конкуренцията на Албена в “Ледников период” окапа / netinfo

Актьорът Вилли Хаапасало, който заедно с Татяна Навка се състезава в реалити-шоуто “Ледников период” претърпя травма, която може да извади двойката от надпреварата.

В същата телевизионна програма участва и двукратната световна шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова, която си партнира на леда с шоумена Игор Верник.

По време на една от тренировките Хаапасало паднал и контузил коляното си. Лекарите съобщиха на организаторите, че се налага да му бъде направена операция, но актьорът бе категоричен, че ще продължи надпреварата и ще се подложи на хирургическата интервенция след края на шоуто.

Хаапасало чувства силни болки не само докато се пързаля, но и когато ходи, въпреки това партньорът на атрактивната Татяна Навка стиска зъби и продължава да изпълнява указанията на треньорите.

“Изпитвам болки, но все пак се пързалям на обезболяващи. Не ми се иска да напускам състезанието, но може да се стигне до там, че лекарите да ми забранят физическите упражнения”, каза Хаапасало.

Актьорът и олимпийската шампионка Татяна Навка най-вероятно ще направят всичко възможно, за да продължат участието си, тъй като до момента двамата са сред фаворитите за спечелването на шоуто и големия награден фонд.

Преди около седмица надпреварата напусна руската тенисистка Анастасия Мискина, която също се контузи и дори получи забрана да не прави секс поне в продължение на един месец. Мискина получи тежка травма в близост до интимните части по време на тренировка за поредния спектакъл на лед.

Реалити-програмата се излъчва по руската телевизия ОРТ. За партньор на двукратната световна шампионка по фигурно пързаляне бе определен актьорът Игор Верник. Финалът на спектакъла е през месец декември, малко преди Нова година, като победителите ще спечелят и голям награден фонд.

Състезателите получават оценки от жури от професионалисти, но ако изпълнението е грабнало зрителите, те могат да спасят всяка двойка от отпадане чрез SMS.