Херо: Този слугинаж никога няма да престане
Херо: Този слугинаж никога няма да престане / netinfo
Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров – Херо остана изключително доволен от победата с 2:1 над Левски. Наставникът на „акулите” заяви, че този успех е показателен, че тимът му винаги излиза, за да стигне до трите точки. В същото време специалистът за пореден път изрази мнението си, че съдиите у нас свирят в полза на големите отбори.

„Този успех дойде благодарение на нашите недоброжелатели, защото ни обвиняват с какво ли не. Във всеки мач опитваме да се надиграваме с Левски, но в такива сблъсъци винаги могат да се получат изненади. Естествено, че тази победа не дойде лесно, близо 10 години Бургас не е чествал победа над Левски и се радвам, че успяхме да победим, въпреки че съперникът ни е от по-висока класа”, сподели на пресконференцията след мача Херо.

„Ще опитаме да бъдем колкото се може по-напред в класирането, но ще видим докъде са ни възможностите. Преди всичко ще опитаме да играем съдържателен футбол, за да върнем феновете на стадиона. Целта ни беше да победим Левски, за което заслугата е изцяло на футболистите”, каза още треньорът.

„Явно тоя слугинаж никога няма да се промени, при един фаул, съдията се опита да промени нещата. Тенденцията си личи. Оставям мача с Левски, но ако започна да изброявам и другите двубои, ние бяхме тотално ощетени, защото на малките клубове се гледа с малко по-различно око”, завърши Херо.