Грозданов прекъсна пресконференцията заради фенове
Грозданов прекъсна пресконференцията заради фенове / netinfo
Старши треньорът на Локомотив София Стефан Грозданов прекъсна първоначално пресконференцията след мача с Ботев, който завърши 2:2 заради 10 фена на „столичните железничари”, който влязоха в залата за пресконференции и поискаха обяснение от наставника за слабата игра на тима, като го попитаха дали не го е срам.

Грозданов заяви, че няма да говори при положение, че запалянковците не бъдат извадени от залата и се прибра в съблекалнята си, след което полицията изкара десетината фена на Локомотив, а старши треньорът на „червено-черните” се върна и пресконференцията започна.

„Аз съм готов за среща с феновете, но пресконференцията е за журналисти. Не мога да си обясня защо нашата защита допуска толкова груби грешки. Включвам и поведението на Голубович, който има вина за едно от попаденията”, коментира Грозданов.

„Влязохме по-малко мобилизирани в този мач, но през второто полувреме направихме обрат. Накрая върнах играчите да пазят резултата. Нямам претенции към съдийството”, сподели наставникът на Ботев Тенчо Тенев.