Грант: Разбира се, че не съм щастлив
Грант: Разбира се, че не съм щастлив / netinfo
Мениджърът на Челси Аврам Грант сподели след мача с Тотнъм (4:4), че не е особено щастлив от развоя на срещата и най-вече от това, че момчетата му не съумяха да стигнат до трите точки.

„Разбира се, че не сме много щастливи, когато повеждаме три пъти в резултата и не печелим мача. Доволен съм обаче от духа на отбора, както и от попаденията, които вкарахме”, сподели наставникът на „сините”.

„Тотнъм успя да се върне в мача от 3:1 до 3:3, а това е доста разочароващо, но съм щастлив от духа, който показаха момчетата. Мачът бе добър за феновете, но ние искахме да победим. В крайна сметка не успяхме, което не е приятно”, добави израелският специалист.

„Мисля, че всеки отбор, който има преимуществото на три пъти в резултата и не успее да победи, не се чувства особено щастлив, особено след като бяхме настроени за това”, сподели още Аврам Грант.

Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов успя да се разпише в лондонското дерби, като реализира за 3:2 в 61-вата минута, въпреки че Челси водеше вече с 3:1, а мачът завърши при резултат 4:4.