Филипов: Грешките на Шейтанов се виждат най-много
Филипов: Грешките на Шейтанов се виждат най-много / netinfo
Старши треньорът на Вихрен Филип Филипов заяви след загубата от Левски с 0:1, че неговият отбор е бил тотално надигран от съперника. Освен това, наставникът не пожела да хвърля цялата вина за поражението на вратаря Шейтанов.

„Моето мнение за мача е, че бяхме надиграни категорично от Левски. Биха ни само с 1:0, но мисля, че ни контролираха през целия двубой. Ние играхме по-дефанзивно и защитно, което не ни беше в идеята. Искахме да задържаме топката повече и да организираме атаки”, сподели Филипов.

„Прегрупирахме се добре, затваряхме футболистите на Лески, но в атака нищо не правихме. Грешки всеки допуска. При Шейтанов е лошото, че е последният човек пред вратата и грешките му са фатални и се виждат най-очевидно”, допълни старши треньорът на Вихрен.

„За мене всички футболисти играха достойно, но не се получи. За да има качествен футбол, трябва да има и качествено съдийство. За да имаме класни отбори, класни футболисти, трябва да има и класни съдии. Треньорът на Левски и той беше в някои случаи недоволен, но мисля, че оценката на реферите трябва да оставим на компетентните хора”, добави Филипов.