Ериксон: Щастлив съм, че срещу Юнайтед показахме какво можем
Ериксон: Щастлив съм, че срещу Юнайтед показахме какво можем / netinfo

Мениджърът на Манчестър Сити Свен Йоран Ериксон заяви, че след победата над Юнайтед миналия уикенд настроението в тима е приповдигнато и в същото време изрази задоволство най-вече от играта на неговите възпитаници.

 

„Тренировките тази седмица бяха много лесни. След победа като тази всеки е доволен. Не само футболистите. Всички, които идват на тренировките ни тази седмица са с усмивка на лице”, коментира Ериксон.

 

„Преди мача казах, че трябва да се представим добре, и може би повече имахме  нужда от това отколкото самия резултат, защото в последните седмици не играхме добър футбол”, продължи шведският спец.

 

„Казах на футболистие ми също, че ако не променим играта си скоро можем да отпаднем от борбата за местата даващи право на участие в Европа. Щастлив съм, че успяхме да покажем на нашите фенове, нашите противници и на самите нас какво може. Това ме прави много щастлив. Победата бе прекрасен отговор на доста хора, че сезонът не е свършил и все още сме в борбата”, каза още наставникът на Мартин Петров и Валери Божинов.