Черил Коул все още преживява изневярата
Черил Коул все още преживява изневярата / netinfo
Въпреки че все още не е преживяла изневярата на своя съпруг Черил Коул продължава да се държи като истински професионалист и да изглежда на сцената по невероятен начин. При поредната си поява пред фенове, концерт на групата Girls Aloud, красивата половинка на Ашли даде да се разбере, че пее за „всеки, който сега преживява труден момент”.

Местните таблоиди продължават да следят какво се случва в звездната двойка, като и този път „Сън” не пропусна да отбележи, че Черил все още не носи брачната си халка.

Пред около 14 хиляди фенове в Белфаст и страхотна пиротехника, момчетата направиха страхотно шоу с красиви костюми и съблазнителна хореография.

Според изданието, останалите четири солистки на групата през цялото време не спрели да демонстрират безрезервната си подкрепа към Черил, която очевидно все още не е преживяла обидата, нанесена й от футболиста на Челси.

Изглежда семейство Коул все още опитва да изглади отношенията си. Проблемите им възникнаха заради изневярата на Ашли с 22-годишна фризьорка.