Бербо: Няма да кажа, какво си говорим с Мартин Петров
Бербо: Няма да кажа, какво си говорим с Мартин Петров / netinfo
Асът на българския национален тим Димитър Бербатов не пожела да коментира в детайли темата „Мартин Петров”. Крилото на Атлетико Мадрид е спряган за тимовете на Тотнъм и Манчестър Сити.

„Редовно се чуваме с Марто, но няма да кажа, какво си приказваме. Всичко ще си остане между нас двамата. Следя и пресата, информирам се по въпросите около него. Това са неща, които не мога да коментирам. Мога да кажа само, че ще се радвам, ако един от най-добрите ми приятели и съотборници дойде в Тотнъм. Хубаво е, когато двама сънародници се съберат в един отбор зад граница”, заяви за Гонг Бербатов.

„Има много време до края на трансферния прозорец, така че не се знае, какво ще стане. Мартин е голям човек и мисля, че ще вземе най-правилното решение”.

Димитър Бербатов помоли да не сравняваме Атанас Курдов с него. „Не е подходящо да се правят такива сравнения. Чух се с момчето, когато беше в Швейцария и се запознаваше с новите си колеги. Леверкузен е точното място за Курдов. Там имат търпение и залагат на млади футболисти. Това, че е отишъл в Байер все още не значи нищо. Трябва да работи много за да се развива”, сподели Бербо.

Капитанът на България разкри, че се радва за трансфера на Николай Михайлов в Ливърпул. „Това показва, че българските футболисти вървим в правилната посока. Хората от чужбина вече виждат какви талантливи футболисти има в България. С Ники ще се видим, когато играем с Ливърпул. Сигурен съм, че той ще види за какво става въпрос, още повече в тим като Ливърпул”, каза звездата.