Атанас Узунов: Побоят на Валери Петровски е заради мач в елита
Атанас Узунов: Побоят на Валери Петровски е заради мач в елита / netinfo
„Ако побоят срещу Валери Петровски е заради футбол, то е заради отдавнашен мач в „А” група”. Това заяви днес на пресконференция бившият международен съдия и генерален секретар на Локомотив Пловдив Атанас Узунов.

„Мислех, че тези побоища са отживелица, защото във футбола влязоха по-интелигентни и етични президенти. Не вярвам Валери Петровски да е бил бит заради мач от „Б” група”, коментира Узунов.

„Побойниците на Христо Ристосков бяха заловени, но не стана ясно какви са и в крайна сметка заради футболна среща ли е посегнато или заради бизнес дела”, каза Узунов.

Пловдивчанинът говори и за побоят над себе си преди години. „При мен се случи в края на лятото, когато нямаше първенства. Понатупаха ме и то добре, но нищо не установиха. Аз също предполагам, че може да е заради някой мач. В последно време станаха побоите над съдиите, така че не на всички са свързани с бизнес. Някой от реферите сигурно е бит заради футболни срещи. Или не е угодил, или са обещали и не са изпълнили”, заяви още Узунов.

Атанас Узунов не пожела да говори подробно за ситуацията в Локомотив Пловдив. „За Локо ще говоря след 2-3 дни, но няма да плюя. Собственичката имаше доверие в мен и е редно да напусна, след като не й дадох отговор за мача. Няма да кажа една лоша дума за хората, с които съм работил. Има двама души, на които искрено им благодаря за работата, но ако им назова имената и с тях ще почне интрига и ще бъдат прокудени. Става дума за хора от по-ниските нива в клуба”, допълни още Узунов.