Проектът се организира от интернет платформата superdoc.bg в специално партньорство с фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл
В условията на пандемична обстановка, лекарите от различни специалности продължиха да работят и поддържат връзка с пациентите си, но дистанционно – посредством консултации по телефона. На част от тях обаче – като например общопрактикуващи лекари и педиатри - им се наложи да се завърнат в кабинетите си по-рано, за да се погрижат за най-малките си пациенти. Медиците отново демонстрираха топлина, мило отношение и истинска загриженост към бебетата и малките деца, като не пропуснаха да успокоят родителите и им вдъхнат увереност, че ситуацията с Covid-19 ще приключи скоро.

Ако и вие сте били от онези притеснени родители, които са се свързали със своите лекари по различни въпроси, ако сте получили топла и професионална грижа по време на започналите отново детски консултации и не сте спирали да разчитате във всеки един момент на своя общопрактикуващ лекар или педиатър, сега можете да изразите своята благодарност чрез инициативата Мисия Superdoc 2020.

Мисия Superdoc
superdoc.bg

Всеки от вас, който е записал час и посетил лекар чрез superdoc.bg, може да остави своето мнение в платформата до две седмици след направения преглед. Мисия Супердок 2020 и Ведра Интернешънъл ще отличат именно онези лекари, които ежедневно получават одобрението на своите пациенти в платформата. 31 октомври ще бъде крайният срок за събиране на оценки и мнения за първото изданието на конкурса, а през месец ноември ще бъде организирана специална церемония по награждаването на отличените медици. Да лекуваш – това е благородна мисия и всеотдайни лекари ни го доказват всеки ден. Именно затова апелираме да оставите своето мнение за любимите си лекари на superdoc.bg, след като сте ги посетили и така да ги подкрепите в кампанията Мисия Супердок 2020.

Мисия Superdoc
superdoc.bg

Мисия Superdoc 2020 ще награди най-високо оценените лекари в платформата в специалностите акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ (обща медицина и вътрешни болести), гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия. Конкурсът цели да отличи онези лекари-професионалисти, които са впечатлили пациентите не само с медицинска компетенция, но и с човешка грижа, емпатия и внимание.