Унилайф
Унилайф / NOVA
Тийн идолът се опитва да избере специалност в университета
В новия епизод на тийн сериала „Унилайф“ Мишо ще опита да вземе важно решение за бъдещето си, но ще се окаже неподготвен за последствията. Ще избере ли специалност в университета и защо прави опит да целуне мечтаното момиче, гледайте във Vbox7.com.

Конкуренцията между Мишо и Станислав се задълбочава, а любимият уеб персонаж е поставен в ситуацията на третото колело в отношенията си с Лора. В непринуден разговор с новите му приятели, Мишо осъзнава, че все още не е избрал каква да бъде специалността му. Какво ще направи, не пропускайте да разберете в новия епизод на „Унилайф“.

Унилайф
NOVA

Новият съквартирант на Мишо в общежитието на университета е странният македонец Александър, когото всички наричат Македонски. Младежът, който успява с лекота да спечели вниманието на момичетата, се опитва да даде съвет на Мишо за бъдещото му професионално развитие. Резултатът обаче е повече от комичен – бившият ученик от 119-о училище решава, че вместо да запише една специалност, ще посещава всички лекции и извънкласни занятия.

Унилайф
NOVA

Скоро резултатът е на лице – Мишо е преуморен, заспива по време на лекции, пропуска други. Лора се опитва да го убеди, че това не е правилният начин да избере какво иска да работи. И докато младата дама говори, Мишо изпада в транс и се опитва да я целуне. Какво ще се случи, гледайте в новия епизод.

Не пропускайте да проследите перипетиите, пред които е изправен Мишо в университета в уеб сериала „Унилайф“. Може да следите поредицата всеки четвъртък от 16:00 ч. във Vbox7.com.