Младежът попада в редица комични ситуации в премиерния епизод
Студентските неволи за любимеца на тийнейджърите Мишо от „Не така, брат“ започват в първия епизод на новия комедиен уеб сериал „Унилайф“. Младежът вече учи в мечтания университет и е готов да започне начисто - без гадже до себе си и с много добро настроение. Какъв е студентският живот през погледа на култовия персонаж, гледайте във Vbox7.com .

Мишо е уверен в способностите си и изпробва чара си върху харизматичната Лора, която среща случайно. В ролята на красавицата влиза красивата дъщеря на Гала - Мари Константин. Вместо да постигне желания резултат и да впечатли Лора, Мишо тотално обърква нещата. Въпреки това, ентусиазиран от първия учебен ден в университета, той не губи надежда.

Унилайф
NOVA


В картината се появява и професор Стоянов, който младият математик се опитва да впечатли с постиженията си, предизвиквайки смеха на състудентите си. В комичната ситуация младежът осъзнава, че останалите в групата имат сериозна преднина пред него. Ситуацията излиза извън контрол, когато Мишо погрешка попада в женската тоалетна.

Унилайф
NOVA

Време е за парти, а Мишо е готов най-сетне да привлече вниманието на някоя млада дама. Единствената, която успява да заговори обаче е Лора. Конкурентът му за вниманието на красавицата е амбициозният Станислав. Уморен от напрегнатия първи учебен ден, Мишо е готов да се отдаде на покоя на стаята му в общежитието. Тишината не трае дълго, гледайте защо в премиерния епизод на новия тийн сериал.

Унилайф
NOVA

Не пропускайте да проследите перипетиите пред Мишо в университета в новия уеб сериал  „Унилайф“.

Може да следите поредицата всеки четвъртък във Vbox7.com.