Матео участва в еротично каубойско шоу в новите епизоди на „Аз съм никой“
Матео участва в каубойско дерби, лекува разбити сърца и влиза в клиника за хора с психични проблеми в новите епизоди на мексиканския онлайн трилър „Аз съм никой“ . В какви роли ще се превъплъти компютърния спец и кой се оказва най-потърпевш от действията му в името на секретната мисия, разберете първо във Vbox7.com .

Матео постъпва доброволно в клиника в преследване на следващата си жертва Зайде Карийо – художничка със страст към боди арт. За да вземе поредната кръвна проба, той става неин модел. Как Матео попада в капана на упоителното вещество заедно със Зайде и защо му се налага да влезе в лечебно заведение за хора с психични проблеми?

Матео
NOVA

Докато програмистът е все по-близо до финала на задачата си, колегата му Нето е на крачка да го разкрие. Убеден, че историята за „кръвопиеца“ е историята, която ще изстреля кариерата му на журналист към върха, Нето се опитва да стигне лично до г-н Угарте – шефът на вестника. Възможността някой да разкрие тайната мисия принуждава Матео да вземе крайни мерки. Той се представя за личния асистент на г-н Угарте, в резултат на което Нето е уволнен.

Междувременно отношенията между Мия и Матео се задълбочават. Фелипе – братът на Матео, който е лудо влюбен в Мия, случайно разкрива връзката между красавицата и по-малкия му брат. Как ще се отрази разкритата тайна връзка на отношенията между двамата братя, разберете в новите епизоди на „Аз съм никой“.

Предизвикателствата за програмиста не спират. Гуадалупе Кабрера е следващата жертва, от която Матео трябва да вземе кръвна проба. Той е семеен мъж с особено хоби. Докато хакерът го преследва, се сблъсква с частен детектив, нает от съпругата на Гуадалупе. Какво ще принуди Матео да участва в еротично каубойско съревнование с детектива и кой ще спечели?

Как Матео ще се измъкне от лечебното заведение за психично болни? Защо Нето е уволнен? Има ли бъдеще романсът между Матео и Мия и ще запази ли здрава братската връзка? Отговорите се крият в новите епизоди на мексиканския трилър „Аз съм никой“ , първо във Vbox7.com.

Гледайте „Аз съм никой“ всеки вторник и петък във Vbox7.com.