Новият онлайн трилър стартира днес с много напрегнати и неочаквани обрати
От днес онлайн потребителите ще могат да проследят дългоочаквания мексикански трилър „Аз съм никой“ (Hoy Soy Nadie), който прави премиера за България във Vbox7.com. Феновете на мистериозните истории ще могат да гледат трилъра всеки вторник и петък в 14:00 часа във Vbox7.com.

Първият епизод от „Аз съм никой“ вече е онлайн и може да го гледате тук .

Аз съм никой
netinfo

В пилотната серия се запознаваме с историята на Матео Бланко – програмист, който работи във вестник и е потънал в големи дългове. За да се отърве от тях и благодарение на своите умения в дигиталната сфера, Матео извършва много деликатна финансова измама, в която замесва и вестника, в който работи. На крачка от успеха обаче се оказва, че собственикът на вестника е разбрал за измамата на Матео и за да не го предаде на полицията му предлага сделка. Знаейки за „хакерските“ способности на Матео, шефът му му възлага задачата да открие неговия син. За целта Матео трябва да намери 15 души и да вземе кръвни проби от тях, които чрез ДНК тест да установят кой е изчезналият син на шефът на Матео.

Притиснат от обстоятелствата, Матео няма друг избор освен да приеме задачата. Как ще изпълни своята мисия? Матео влиза в образа на различни хора, краде самоличности, намира „жертвите“ си чрез социалните мрежи или чрез общи познати. С първите няколко души се справя без проблем, но удря на камък, когато трябва да стигне до сина на известен политик.

Емануел
netinfo

Въпреки всичко Матео успява да се промъкне в дома му, където той организира огромно парти, но за съжаление не успява да вземе кръвна проба от него. Събужда се на следващата сутрин в колата си и няма спомен какво се е случило през нощта. Междувременно разбира, че синът на политика е изчезнал и вестникът, за който работи, подготвя материал по темата. Матео е сериозно притеснен, че изчезването на момчето съвпада с партито в дома му, но не може да си спомни как е завършила вечерта и подозира, че той може да е виновен за изчезването му. 

Дали мистериозното изчезване има нещо общо с Матео? Как ще се справи той със ситуацията и дали ще успее да намери решение? Не пропускайте премиерния епизод на „Аз съм никой“ във  Vbox7.com .

Гледайте „Аз съм никой“ всеки вторник и петък във Vbox7.com.