Рут Колева ще пее чалга

Рут Колева ще пее чалга
Рут Колева ще пее чалга / Holiday Heroes

Изпълнителката се включи в инициативата с предизвикателства на Holiday Heroes #НЕМЕЕШУБЕ, за да помогне да се съберат пари за коледната кампания и 5,000 семейства да получат пълна празнична трапеза

Певицата Рут Колева обеща, че ще изпее чалга парче, ако в рамките на седмица се съберат 1,000 лв. за каузата на Holiday Heroes. Това е предизвикателството, с което тя се включва в инициативата #НЕМЕЕШУБЕ. Всяка седмица една българска звезда обещава да направи нещо шантаво и неочаквано, ако успее за седмица да събере поне 1,000 лв. за коледната кампания на празничните герои, която иска да подари пълна празнична трапеза на 5,000 семейства.

Миналата седмица герой в предизвикателствата на Holiday Heroes #НЕМЕЕШУБЕ беше водещият Митко Павлов, който успя да събере 475 лв. Все още не се знае дали все пак няма да го видим да се разхожда по „Витошка" обул токчета, каквото беше неговото предизвикателство. Другите звезди, които подкрепиха идеята до момента са певицата Йоана Драгнева, която ще се разходи облечена като клоун и водещият Драго Симеонов, който обеща да изяде три люти чушки.

Всеки може да помогнете на инициативата #НЕМЕЕШУБЕ като изпратите смс с текст DMS Geroi на номер 17 777. Може да се правят дарения и чрез PayPal, ePay или банков път, а повече информация може да намерите тук. Всички средства ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти, за да могат Holiday Heroes отново да достигнат до 5,000 български семейства в беда.