Премиера на „Дрескод усмивка“
Премиера на „Дрескод усмивка“ / netinfo

Тони, Васил Чергов, Лейди Би и Майкъл Флеминг - Lexus ще представят видеото към песента, която посветиха на празничните герои от Holiday Heroes

Тази вечер от 19:30 часа в Bedroom Premium Club Празничните герои са организирали благотворителен концерт, на който ще се представи ексклузивната премиера на песента „Дрескод усмивка". Гост изпълнители на събитието ще бъдат Вики Терзийска, Теди Кацарова, Дара и New eX Dance Group. Сред големите изненади, които са подготвили Празничните герои, са спиращите дъха фотографии на Дилян Марков, направени в Камбоджа.

Тони, Васил Чергов, Лейди Би и Майкъл Флеминг - Lexus посветиха "Дрескод усмивка" на каузата на Holiday Heroes, които тази Коледа ще помогнат на 5000 семейства да имат пълна празнична трапеза.

Песента е по музика и аранжимент на Васил Чергов, който заедно с Майкъл Флеминг - Lexus е автор и на текста на песента. В мейкинга на видеото към „Дрескод Усмивка" се включиха десетки хора, които дадоха всичко от себе си напълно безвъзмездно, за да може коледната нощ да бъде вълшебна за хиляди семейства. Клипът е заснет в Zoom Box Center и Villa Victoria - Ловен Парк.

Видеото е заснето и режисирано от екипа на New Generation Arts - Павел Пенчев и Евгени Тодоров, които осигуриха и нужното техническо оборудване. За осветлението при заснемането на продукцията се погрижиха PRO Camera Rental. Визията на изпълнителите беше поверена на стилистката Тони, която направи вдъхновяващ аутфит с дрехите на Pepe Jeans. За безупречният външен вид на артистите се погрижи и топ-коафьорът и гримьор Слав. За реализацията на видеото помогна и Вили Боршукова, която е инициатор на Асоциация за превенция на рака „Промени живота си сега!".

На благотворителното събитие ще бъдат изложени и спиращите дъха фотографии на Дилян Марков, направени в Камбоджа. Композицията е озаглавена „На Изток. В рая. В безвремието на епохата." и се състои от 45 фотографии. Гостите на благотворителното събитие могат да си закупят изложените фотоси, а 50% от средствата ще бъдат дарени на Holiday Heroes за закупуването на хранителни продукти, които да станат част от празничните пакети за семейства в нужда.