Holiday Heroes търсят „Таланти на бъдещето
Holiday Heroes търсят „Таланти на бъдещето / netinfo

Благотворителната организация Holiday Heroes и eMAG - един от най-големите онлайн търговци, стартират първата си съвместна социална инициатива в България. Конкурсът „Таланти на бъдещето" ще открие и отличи ученици, амбицирани и мотивирани да развият потенциала си в областите математика и информатика.

Близо 20 000 лв. е общата стойност на наградите. Петимата младежи с най-добри знания и умения, ще получат специална стипендия от по 3000 лв., за да инвестират в своето образование и развитие. Петнадесетте техни подгласници ще получат таблети.

Конкурсът „Таланти на бъдещето" е подкрепен и от платформата за видео уроци Уча.се. В него могат да участват ученици от 7-ми до 12-ти клас.

Кандидатстването става на сайта: https://holidayheroes.bg/talents/. Там са посочени всички изисквания за участие, както и необходимите и пожелателни документи, дипломи и сертификати, които учениците трябва да представят.

Крайният срок за подаването им е 2 ноември 2015 г., а най-високо оценените 20 ученици ще бъдат поканени в София на интервю и практическа задача с представителите на журито на 14 ноември 2015 г.