Зейн Малик пише скандална автобиография
Зейн Малик пише скандална автобиография / Guliver/Getty Images

Зейн Малик планира да издаде скандална автобиография, разкриваща всички тайни около петте години в групата One Direction, в която участваше заедно с Лиъм Пейн, Найл Хоран, Хари Стайлс и Луис Томлинсън, съобщи Контактмюзик.

Зейн Малик не е срещал "Уан дайрекшън" след като си тръгна от групата

"Тази книга ще бъде скандална и е вероятно Саймън Кауъл да се ядоса на Зейн и да се опита да спре издаването й. Двайсет и три годишният певец обаче е решен да разкрие тайните зад перфектния имидж на групата, създаден от мощната й пиар машина", каза близък до Малик източник пред в. "Мейл он сънди".

Зейн нееднократно е изтъквал, че музиката на One Direction не е "негова" и е била "давана" готова на изпълнителите, защото е продаваема. "Въпреки че бяхме най-голямата и известна бойбанда в света, се чувствах не на място. Беше ни казано да се радваме за нещо, което въобще не ни допадаше", заяви той.

Дни след напускането на „Уан дайрекшън" Зейн Малик пусна своя песен

Очаква се автобиографията на певеца да разкрие и малко повече информация около любовния му живот - разваления му годеж със звездата от "Литъл микс" Пери Едуардс и настоящата му връзка с модела Джиджи Хадид.

Източник: БТА