В Лондон се открива първият спа-център за зайци
В Лондон се открива първият спа-център за зайци / Thinkstock/Getty Images

В Ковънт гардън в британската столица през месец март ще бъде открит първият спа-център за зайци "Седмото небе", съобщава в. "Метро".

В новото заведение ще се приемат клиенти, на които ще правят компания питомни зайци, които ще бъдат глезени по най-високите стандарти на водолечението.

Едноименната организация "Седмото небе" се бори за да бъдат изкоренени всякакви жестокости срещу животните и за повсеместното въвеждане на вегетариански стандарти. Клиентите ще ползват безплатни процедури в компанията на зайовците, които ще подскачат доволни из спа-центъра.

Записалите се клиенти ще получат безплатни масажи от 12 до 14 март. Екипът от специалисти ще предложи освен здравни процедури и безплатни напитки и закуски.

"В "Седмото небе" ние обичаме еднакво хората и животните и това ще бъде добър повод да ги съберем заедно", коментират от спа-центъра.

Зайците също ще бъдат глезени, като ще бъдат добре нагостени. Дългоухите палавници бъдат пуснати на свобода в помещенията и ще бъдат галени от посетителите.

Източник: БТА