Мелиса е вече в историята, а завръщането на Тихомир Рангелов тече на бързи обороти. Преди дни стана ясно, че риалити звездата отново иска да бъде мъж, а половинката му Емили го подкрепя напълно.

Емили призна, че е лесбийка и харесва жени, но за Тихомир прави изключение, защото не е "случаен мъж". Минаха броени дни, след като съобщиха новината, но Тихомир вече показва първи признаци на възмъжаване.

В Instagram той постна своя нова снимка, на която вече си личат космите по гърдите му и много леко набола брада. "Детранзишънинга върви в пълна сила : ) 💋💋💋", пише към фотото Мел, както също може да се обръщаме към него.

По-рано Тихомир се извини към всички небинарни хора, които е обидил и призна, че не е бил прав. Нещо повече - самият той днес се определя като "джендър флуид, небинарен, парасексуален". Ако се чудите какво значат всички тези понятия, недейте - Мел казва, че полът няма значение така или иначе.

Мел твърди, че Мелиса не е била грешка. Нещо повече - все още е Мелиса в душата си. "Мелиса движи мозъка", заяви той. По думите на Мел външността е само една обвивка, тоест Тихомир е тялото.
vbox7