Редно е в месеца на любовта да си говорим за любов. И то за онази истинска и силна любов, която не признава граници и предразсъдъци, наложени от времето и обществото. България все още е една от страните, в които любовта и връзките се приемат в доста стандартни и ограничени норми. Затова от Vbox7 разказват една малко по-различна любовта история. Историята на Мелиса, която доскоро беше Тихомир (шампион по културизъм) и нейната официална половина – Емили.

Преди време двете дебютираха в OnlyFans, а тази Коледа изненадаха всички, като се сгодиха. Сватбата им е планирана за тази година, но все още не е ясно дали ще успеят да сключат църковен брак, каквото е желанието им. Покрай всичко това, Мелиса и Емили се превърнаха в може би първата българска трансдвойка, която говори открито за връзката и любовта си.

Vbox7 се срещна с тях, за да им отправи предизвикателството да проверят до колко добре се познават една друга след близо година заедно.
И изненада... Дори на пръв поглед, никак не е трудно човек да забележи и усети хармонията, която цари между двете. Нещо повече, оказа се, че за краткото време, през което са във връзка, те са успели да изградят идилични взаимоотношения и всяка да опознае другата в детайли.

На въпроса какво първо са харесали и оценили една в друга, двете бяха категорични, че характера и добротата са били водещи в привличането помежду им.

Оказа се обаче, че имат различни предпочитания за филми и сериали, но това по никакъв начин не влияе на отношенията им, а най-големите им страхове са свързани с делото за смяна на пола на Мелиса. Според Емили именно от това зависи целият им живот.