Том Круз си търси съпруга чрез Сциентоложката църква
Том Круз си търси съпруга чрез Сциентоложката църква / Gulliver/Getty Images

Том Круз официално си търси съпруга. Актьорът дори прибегнал до услугите на агенция за запознанства, свързана със Сциентоложката църква, и се надява тя да му помогне да открие съпруга номер четири.

Британското издание на списание "Грация" съобщава, че Том искал новата мисис Круз да е член на Сциентоложката църква поне от пет години и да е свързана с шоубизнеса. Освен това 51-годишният актьор си търси умна жена в средата или в края на 30-те си години.

"Том трябва да е стриктен в критериите си, защото иска да избегне ужасяващи срещи и държи половинката му да разбира натоварения му начин на живот и всичко, произлизащо от това", разкри запознат източник, цитиран от БГНЕС. Преди време се носеха слухове, че актьорът, който е минавал три пъти под венчило, има връзка с манекенката и актриса Джесика Уайт, но негов представител бързо опроверга информацията.

Докато 29-годишната Джесика не отговаря напълно на критериите, Том вече е открил потенциално подходяща за него кандидатка. Според презокеанските медии това е 33-годишната актриса от сериала "Шеметни години" Лора Припон. Двамата се запознали на неотдавнашна гала на Сциентоложката църква в Лос Анджелис, но засега звездата от „Забвение" не искал да прибързва. "Том изглежда впечатлен, но иска да види и други кандидатки", разкри запознатият източник.

От 1987 до 1990 г. Круз беше женен за колежката си Мими Роджърс, която го въведе в Сциентоложката църква, когато Том беше едва на 25 години. След това той се ожени за Никол Кидман, с която има три осиновени деца. Двамата се разделиха през 2001 година. От 2005-та до юли миналата година Круз беше женен за Кейти Холмс, от която има дъщеря Сури.