Теодосий Спасов и LTJ Bukem-звездите на III издание на Дръм енд джаз
Теодосий Спасов и LTJ Bukem-звездите на III издание на Дръм енд джаз / БГНЕС
Теодосий Спасов и LTJ Bukem са звездите на третото издание на "Дръм енд джаз" – на 23 ноември в столичния парти-център "4-и км". Над 20 артисти, три зали с различно звучене и визия ще са само част от уникалното музикално преживяване, обещават организаторите от H.M.S.U.

Според тях успешните събития с тази марка са се превърнали в символ на авангардния звук и перфектното забавление за всички възрасти. H.M.S.U вдигат летвата отново, като този път предоставят на публиката три зали с различни музикални течения и първокласна селекция от родни и чуждестранни артисти.

Уникалният микс от фюжън джаз и дръм звук ще бъде представен от легендарния английски дръм енд бейс ди джей LTJ Bukem, Теодосий Спасов с проекта "Вярa" и канадеца Deadbeat, информира БТА.

До 22 ноември билети по 20 лв. могат да се купят от "Корпорайд", "Вижън", "Дюкян меломан", "Брейкпоинт" - за София, а за страната – през www.ticketPro.bg. На място – преди партито, билетите са по 25 лв.

В H.M.S.U. са едни от основателите на формацията – Acidtrip и Targy, Ogonek+Cooh – едни от най-успелите продуценти на родната електронна сцена, Mocks – най-свежото попълнение сред артистите в H.M.S.U., Konspirator – утвърдено име на родната drum'n'bass сцена, EXo – DJ, продуцент, музикален журналист.