Тейлър Кини за Лейди Гага: Връзката ни е силна, защото сме сродни души
Тейлър Кини за Лейди Гага: Връзката ни е силна, защото сме сродни души / Gulliver/Getty Images

Тейлър Кини и Лейди Гага са "сродни души". Това е и причината връзката им да е толкова успешна, твърди 32-годишният актьор, който е с поп звездата вече почти три години и смята, че отношенията им се развиват толкова добре, защото двамата имат сходни интереси.

"Мисля, че ние просто се допълваме взаимно. Аз съм горд с нея и бих искал да вярвам, че и тя е горда с мен. Ние сме сродни души", заяви звездата от „Отмъщение по женски" (The Other Woman) в интервю за списание Glamour.

Въпреки техните професионални ангажименти двамата намират време редовно да се радват един на друг, отбелязва БГНЕС. Запитан какво правят заедно, когато имат време , Тейлър Кини обяснява: "Ходим заедно на екскурзии. Винаги й правя забележки от сорта на "Бейби, не може да носиш токчета, когато сме на екскурзия... Много се смеем. Мисля, че това е основата на една здрава връзка".

В края на миналата година се появиха слухове, че актьорът и певицата са се разделили заради натоварения график на Лейди Гага. Двамата започнаха да се срещат, след като след като двамата изиграха влюбена двойка във видеото към песента й You And I.

Тейлър Кини за Лейди Гага Връзката ни е силна защото сме сродни души
netinfo