През предстоящата седмица Слънцето преминава в знака на Стрелеца, къдете вече се движат Меркурий и Сатурн.

От самото начало на месец декември Меркурий отново става ретрограден и затова е подходящо до края на ноември да довършвате важни дела, свързани с документи, сделки, подписване на договори и покупки.

Какво не трябва да се прави при ретрограден Меркурий?

До края на месеца Меркурий също така прави хармоничен аспект с Уран и съвпад със Сатурн. Много подходящо време за всякакви интелектуални дейности, научна работа, както и за оформяне и довършване на това, които вече е започнато.

Все още е активна и напрегната конфигурация на Марс и Плутон. Не правете ремонти в този период и не се опитвайте в отношенията с околните да се налагате силово и на всяка цена, тъй като може да влезете в конфликтни ситуации и няма да спечелите.

При наличието на все повече планети в Стрелец, акцентът преминава върху този зодиакален знак и качествата, които той носи - стремеж към себеусъвършенстване и себеразвитие, обучение, пътуване и разширяване на възгледите и гледната ви точка за света.

пътуване
Thinkstock/Getty Images

Възможни са повече контакти, работа и отношения, свързани с чужбина през посочения период.

Животът не е астрология, но астрологията е живот

Бъдете по-прецизни в думите си, обръщайте повече внимание на на детайлите. Все пак Муркурий в Стрелец поради фокуса си в голямата цел може да се препъне от малките камъчета по пътя.

Вижте още:

Трите зодии с най-силен усет за бизнес (ВИДЕО)

Трите зодии, които излизат победители от всяка ситуация (ВИДЕО)

Навиците на богатите хора, които ги правят успешни (ВИДЕО)

Новолуние в Скорпион - обмислете целите си, но не действайте (ВИДЕО)

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук