След целувката с Джей Ло: Марк Антъни се разделя със съпругата си (СНИМКИ)
След целувката с Джей Ло: Марк Антъни се разделя със съпругата си (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

От седмици се носят слухове, че Марк Антъни и съпругата му Шанън де Лима се разделят, но новината вече е обявена официално.

Съобщението дойде, след като певецът и бившата му половинка Дженифър Лорес си размениха кратка целувка на наградите "Грами" за латино музика в Лас Вегас и изпълниха първите страници на западните таблоиди.

Дженифър Лопес и Марк Антъни заедно, но само професионално

По време на церемонията Джей Ло и Антъни се прегърнаха и целунаха за кратко, докато тя му връчваше приза "Личност на годината". Те изпяха заедно класиката "Olvidame y Pega la Vuelta".

Връчвайки наградата на бившия си съпруг, Дженифър Лопес го нарече "жива легенда".

Джей Ло изрита младото си гадже заради изневяра

Мениджърът на Лопес - Бени Медина, обаче, отрече да има какъвто и да било романс между двамата, независимо от клюките. По негови думи те не са нищо повече от близки приятели, които работят заедно.

Според И!Нюз Антъни и Де Лима са се разделили преди месеци. Това твърдение е странно, защото през септември Шанън пусна в Инстаграм възхвала на Марк по случай 48-ия му рожден ден. "Благодаря ти, че споделяш живота си с мен . . . както и че си най-добрият съпруг и приятел, който може да съществува", написа тя в социалната мрежа.

Това е трети брак на Марк Антъни. Първият е с Даянара Торес, от която има двама сина Крисчън и Райън, а вторият - с Дженифър Лопес, която му роди бризнаците Макс и Еми.

Източник: БТА, БГНЕС