Сара Хайланд
Сара Хайланд / Gulliver/Getty Images
Актрисата Сара Хайланд от сериала „Модерно семейство“ е преживяла втора трансплантация на бъбрек миналата година. Наложило се бъбрекът, дарен от баща ѝ, да бъде сменен с бъбрек от брат ѝ.

Обиди, тормоз и тежки обвинения към Сара Хайланд
 
Сара Хайланд разказа за здравословните си проблеми в интервю за списание "Селф". Младата актриса сподели, че се надява по този начин да "увеличи информираността за даренията на органи". Тя нарече хронично болните "красиви воини" и призна, че иска те да чувстват, че имат подкрепа.. Сара Хайланд е на 28 години. Тя е родена с бъбречна дисплазия. При това заболяване бъбреците са недоразвити и по тях се развиват кисти.

Трансплантираха бъбрек на Селена Гомес (СНИМКА)
 
Бъбрек от баща си Сара Хайланд получи през 2012 г. Четири години по-късно обаче тялото ѝ започнало да го отхвърля и след месеци на диализа станало ясно, че органът трябва да бъде сменен. На помощ се притекъл по-малкият ѝ брат Иън.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I miss this hair. 📷: @yutsai88

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland) on

"Когато роднина ти даде втори шанс за живот и не се получи, се чувстваш, сякаш вината е твоя. Това не е вярно, но така се чувстваш“, сподели звездата от „Модерно семейство“.
 
Втората трансплантация на актрисата е направена през септември 2017 година. 
 
Сара Хайланд се снима в сериала „Модерно семейство“ от 18-годишна.  
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА