Роби Уилямс каца с частния си самолет на летището в Бургас
Роби Уилямс каца с частния си самолет на летището в Бургас / снимка: Guliver/Getty Images

Очаква се днес Роби Уилямс да кацне с частния си самолет на летището в Бургас. Това съобщиха организаторите на фестивала SPIRIT of Burgas. Двудневното музикално събитие стартира утре. Часът на пристигането на Роби Уилямс се пази в тайна.

Всички звезди, които ще участват във фестивала, заедно с техните екипи и музиканти, пристигат днес в музикалната столица на лятото - Бургас.

Роби Уилямс и Айда празнуват 5 години от сватбата си в Бургас

Екипът на Роби Уилямс наброява 90 души - техници, музиканти, танцьори, шофьори, охрана и мениджмънт. Техническият екип е тук още от сряда, тъй като носи пълна отговорност за построяването на сцената и техническото обезпечаване на концерта на звездата на 7 август.

Другата звезда за вечерта - KWABS, идва с шоу, специално удължено за фестивала, и ще излезе с над 10 човека на сцената. Преди появата той и музикантите са поискали 90 минути за подготовка в бекстейдж зоната.

Хедлайнерите за втория ден са KASABIAN. Те пристигат късно вечерта на 7 август с около 30 души екип и са пожелали да се отправят директно към бекстейджа на фестивалната зона, за да се потопят в обстановката и да усетят публиката ден преди шоуто си на сцената на SPIRIT of Burgas.

Spirit of Burgas ще привлече над 20 000 посетители

В Бургас вече пристигат и първите чужденци, които са дошли специално за фестивала, а МВР отново посъветва всички да тръгнат възможно най-рано за Бургас, за да се избегнат тапите на изхода на София и на входа на Бургас.