Приключи романсът между Шарлийз Терон и Шон Пен
Приключи романсът между Шарлийз Терон и Шон Пен / Thinkstock/Getty Images

Холивудските звезди Шарлийз Терон и Шон Пен са се разделили след продължила година и половина връзка, съобщи "Ю Ес уикли". Инициатор е 39-годишната актриса.

По информация на изданието Терон е поискала да прекрати годежа след кинофестивала в Кан, където Шон Пен я е придружавал.

СНИМКИ: Холивудските двойки на Met Gala 2014

По данни на E! Online за последен път Терон и Пен са се появили като двойка на благотворителния Бал на живота, който се състоя на 16 май във Виена.

Приключи романсът между Шарлийз Терон и Шон Пен
netinfo
Двете звезди започват връзка през декември 2013 година, а година по-късно обявяват годежа си. Официалната дата на сватбата не е съобщена. През март приятели на двойката разказаха, че Шон Пен е пожелал да осинови 3-годишния син на Шарлийз Терон Джексън. Момченцето е от РЮА и е осиновено от Терон през март 2012 година. Актрисата няма биологични деца.
Приключи романсът между Шарлийз Терон и Шон Пен
netinfo
54-годишният Шон Пен, носител на две награди Оскар, има син и дъщеря от брака си с актрисата Робин Райт. Първият му брачен партньор е поп звездата Мадона.

Шарлийз Терон е от РЮА и също е носител на Оскар за най-добра актриса. Омъжвана е два пъти - за Стивън Дженкинс (1998-2001 г.) и за Стюарт Таусенд (2001-2010 г.).

Източник: БТА