/ netinfo
Номинациите в днешното живо предаване на VIP Brother бяха повече от емоционални.
 
След поредица от жестоки скандали, Съквартирантите стреляха на посоки в негативния си вот и само най-недолюбваният човек в Къщата Шеф Петров се спаси от него. Броени часове преди номинациите, Петров призова звездите да го номинират, а този опит за конспирация не остана незабелязан от Big Brother и той го наказа с имунитет.
 
Краят на обета за мълчание на Шеф Петров отново взривява Къщата (ВИДЕО)

Първоначалният списък с номинирани включваше цели 8 Съквартиранта - Мегз, Сашка, Ваня, Антон, Тото, Джулиана, Златков и Цуни.
 

netinfo


Заради новата седмична мисия, която превърна Къщата в офис на телевизия, Мегз се превърна в изпълнителен директор и това й даде по-специални права. Тази вечер, абсолютно на живо, Големият брат повери именно на нея тежката задача да спаси двама Съквартиранти от номинации и дизайнерката посочи Дани Златков и самата себе си.
 
Военно положение в Къщата на Big Brother ( ВИДЕО/СНИМКИ)

Така във финалния списък на застрашените от изгонване останаха Сашка, Ваня, Антон, Тото, Джулиана и Цуни, а кой от тях ще напусне шоуто в понеделник, зависи само от зрителите на NOVA.
 

netinfo


Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.