Отбелязват 75 години на „Магьосникът от Оз” на Оскарите
Отбелязват 75 години на „Магьосникът от Оз” на Оскарите / снимка: БГНЕС, архив

Лайза Минели, Лорна и Джоуи Куфт ще отбележат 75-тата годишнина на най-известния филм на тяхната майка „Магьосникът от Оз”.

Трите деца на Джуди Гарланд - Лайза Минели, Лорна Луфт и Джоуи Луфт, ще се съберат на 86-тите награди на Академията по случай 75-тата годишнина на най-легендарния филм на покойната им майка „Магьосникът от Оз”.

Лайза Минели, която е от втория брак на Джуди Гарланд с режисьора Винсент Минели, е известна актриса и певица, успяла да извоюва свое място под холивудските прожектори. Тя печели „Оскар” за най-добра актриса за „Кабаре” от 1972 г. На официален обяд за екипа на „Клубът на купувачите от Далас” тя се обърна към Матю Макконъхи с думите: „Скъпи, ако не спечелиш наградата на академията, ще ти дам моята”.

Баща на Лорна и Джоуи Луфт е третият съпруг на Гарланд и неин мениджър Сид Луфт. Лорна е певица и актриса, а Джоуи не иска да прави личния си живот публичен, отбелязва БГНЕС.

Трите деца на Джуди Гарланд невинаги са се разбирали. Понастоящем са в добри отношения и очакват с нетърпение отбелязването на творчеството на майка им на толкова престижен филмов форум.

Все още не са известни подробности около начина, по който ще бъде отбелязана 75-тата годишнина от създаването на „Магьосникът от Оз”.