Охраната на Мадона в Москва ще бъде засилена
Охраната на Мадона в Москва ще бъде засилена / netinfo

Охраната на поп-идола Мадона и нейното семейство, по време на гастрола й в Москва, ще бъде засилена заради постъпващите заплахи по неин адрес, съобщава в днешния си брой британският таблоид Сън.

“Серията от зловещи заплахи, че Мадона, нейният син Роко и дъщеря Лурдес ще бъдат отвлечени, бяха адресирани направо до нейните мениджъри, целейки да провалят изявата й в руската столица”, отбелязва изданието. Подобни съобщения предизвикват загриженост сред съпруга й, режисьорът Гай Ричи, и мениджъра на турнето Крис Лемб. През 2004 г. звездата бе принудена да отмени три концерта в Израел, след като неизвестни лица заявиха, че ще я убият, заедно с децата й.

Този път Мадона бе категорична, че няма да отменя своята първа изява в Русия заради анонимни заплахи. “Мадона е добре запозната със заплахите за отвличане, но тя е смела и даже малко безгрижна, когато става дума за нейната собствена сигурност. Директорът на турнето Крис е бил на прага на нервна криза, когато е бил запознат със заплахите. Той наредил да се направят промени в охраната, за да бъде усилена по време на турнето”, пише Сън, позовавайки се на източник близък до обкръжението на певицата.

Британският вестник не съобщава нищо за причините за заплахите. В статията се отбелязва, че части от програмата й са предизвикали неодобрението на представители на религията. Католическата и Руската православна църкви разкритикуваха използването на сцена с разпятието на Мадона на кръст в песента "Live To Tell". Концертът на Мадона в Москва ще се състои на 11 септември. Билетите за шоуто вече се продават.