Ник Кенън не бърза да се развежда с Марая Кери
Ник Кенън не бърза да се развежда с Марая Кери / Guliver/Getty Images

Рапърът Ник Кенън подаде документи за развод с певицата Марая Кери още през 2014 г., но изглежда не бърза да подпише документите за официално разтрогване на брака им, съобщава сайтът "Холивуд лайф".

Кенън се раздели с Кери, от която има близнаци - Марокан и Монро, през август 2014 г. По-късно рапърът подаде молба за развод с певицата.

Марая Кери и Ник Кенън се развеждат

И въпреки че още през декември 2014 г. двойката се споразумя за подялбата на имуществото и попечителството над децата, Кенън нееднократно е отлагал подписването на документите, които ще направят развода официален.

Ник Кенън не бърза да се развежда с Марая Кери
netinfo
Според източници от обкръжението на рапъра и водещ на шоуто "Америка търси талант" Ник Кенън все още обича Марая Кери и не иска официално да прекрати брака си с нея, нито да я види омъжена за австралийския милиардер Джеймс Пакър.

Марая Кери се сгоди за милиардер

Въпреки тези твърдения, когато през януари тази година беше оповестена новината за годежа на Кери и Пакър, Ник Кенън побърза да ги поздрави. Според редица публикации Марая Кери и Джеймс Пакър се готвят за пищна сватба през лятото.

Марая Кери готви зрелищна сватба

Ник Кенън не бърза да се развежда с Марая Кери
netinfo
Източник: БТА