Алек и Хилария Болдуин
Алек и Хилария Болдуин / Gulliver/Getty Images
Хилария Болдуин посвети публикация в Инстаграм на съпруга си Алек Болдуин, за да отпразнува неговия шейсет и четвърти рожден ден. "От време на време ме питаш в най-тъмните си и тъжни моменти дали щях да си тръгна преди 11 години, ако знаех през какво ще преминем. Извиняваш се през сълзи за това, което ни е донесла една известна част от живота ти. Чувстваш се така, сякаш си ме превърнал в мишена. Аз не го виждам по този начин и отговорът на въпроса ти е: бих го направила милион пъти, Алек", написа тя.

"Радостните моменти, страшните моменти, страстта, тъгата, невероятните хора, разочарованието, объркването, приключенията, смехът... да бъдеш съпруга и майка. Да, Алек... Ще остана, отново и отново. Знам, че животът е едновременно сладък и горчив. Ето те на тази снимка в началото на връзката ни, държиш ме здраво. Толкова се притеснявах от всички камери", добавя майката на шест деца, която е бременна със седмото си дете.

"Тези, които наистина те познават, които познават сърцето ти, смелостта ти, страховете ти, слабостите ти, силните ти страни и радостите ти... искаме да живеете и да се наслаждавате на всеки миг. Намали негативния шум. Това е разсейване на вниманието от това, което представлява животът. Дяволът се промъква, за да се опита да омаловажи времето ти на земята. Искаме да празнувате живота и да го живеете пълноценно. Заслужаваш това и много повече. Обичаме те и честита годишнина", завършва тя.
 

Двамата са родители на Кармен (8 г.), Рафаел (6 г.), Леонардо (5 г.), Ромео (3 г.), Едуардо (2 г.) и Мария Лусия (1 г.). Американският актьор, който е в центъра на драмата, довела до смъртта на операторката на снимачната площадка на "Rust", е и баща на Айрлънд (26 г.), родена от предишната му връзка с Ким Бейсинджър.