Наталия Кобилкина: Героят от 50 нюанса сиво е болен (ВИДЕО)
Наталия Кобилкина: Героят от 50 нюанса сиво е болен (ВИДЕО) / Нова тв

"Главният герой от филма "Петдесет нюанса сиво" е болен човек и трябва да отиде на психолог. Изживял е тежко детство, насилие, вследствие на което иска да наранява и да бъде нараняван". Това заяви сексологът Наталия Кобилкина в „Здравей, България" по Нова телевизия на фона на масовата истерия, която предизвика лентата още в първите си дни на голям екран.

"50 нюанса сиво" дебютира с рекордни продажби в САЩ и Канада

"Той е един идеален образ, който не съществува. Хем е доминант, хем е милиардер", заяви още Кобилкина. Според нея Анастейша не е от най-сексуалните жени, а героят е едно "момченце, което има патология и трябва да се лекува".

"Този филм е направен много по детски. Това е един от най-скучните филми, които съм гледала", коментира още сексоложката.

Снимки от премиерата на "Петдесет нюанса сиво" на филмовия фестивал Берлинале вижте тук

Любомир Милчев-Денди допълни, че книгата трябва да се казва не „Петдесет нюанса сиво", а „ Петдесет нюанса изчервяване", тъй като "с всяка следваща сцена на голямо блудство, героинята се изчервява все повече и повече".

"Филмът е един безумен хибрид между „Жюстин" на Дьо Сад и „Любовникът на лейди Чатърли". Това, което се случва между двамата герои, е еротизация на абсолютния дезинтерес", заяви Денди.

Критиците са разочаровани от секс сцените в "50 нюанса сиво"

И Денди, и Кобилкина се съгласиха, че „Петдесет нюанса сиво" е една книга за самотата.

Целия разговор гледайте във видеото:

Източник: Novanews.bg