ММА героят Жоро ще краде Ивайла Бакалова по хайдушки
ММА героят Жоро ще краде Ивайла Бакалова по хайдушки / Къртицата 2: Разтърсване

Шест дни и пет нощи делят оцелелите Супергерои в Къртицата 2 от големия финал на 17-ти май. Ивайла Бакалова и Виктория Джумпарова са двете красавици в мъжката дружинка на Георги, Александър Сано, Костя и Евгени Иванов. Шестимата Заселници все още не подозират, кой ще се върне обратно в Базата след елиминационния тест в събота.

В същото време победителят Емил Каменов ще се оплаква пред камерите в Изолатора от несправедливите обвинения на Александър Сано и Евгени Иванов. Двамата го номинираха заради изключително слабото представяне на гарда в Битките и предизвикателствата, а това озлоби монтанската сила и го провокира да излее злобни нападки към обвинителите си.

Предстоящата външна мисия ще изведе изолирания топ-охранител от временния му затвор, а той ще използва случая директно да се саморазправи с номиниралите го съотборници.

ММА героят Георги ще разкаже на Мис България за предстоящите си планове да я открадне след края на риалити играта. Жоро ще се вживее в хайдушките нрави, за да успее да отмъкне любимата си далеч в горите, някъде на село, където никой няма да ги намери.

Александър Сано, Костя и Евгени Иванов ще обсъдят класацията, която направиха и процентното разпределение на спечелените и загубените от всеки играч битки. В дъното на списъка ще бъде главния заподозрян Емил Каменов. Макар да стана ясно, че силата не е най-силната му страна, словото му е съпроводено от твърди акценти, които подредихме в друга класация.