Мери Джей Блайдж обича да си похапва по празниците
Мери Джей Блайдж обича да си похапва по празниците / снимка: Guliver/Getty Images

Певицата Мери Джей Блайдж обича да си похапва от всичко най-любимо по празниците.  Звездата признава, че всеки януари отделя огромна част от времето си за фитнеса, защото тя и семейството й не могат да се сдържат, когато става въпрос за любимите празнични ястия през декември.

„Много обичам семейните сбирки, запалването на светлините, спомените, готвенето. У дома всичко е храна за душата - от зелето през макароните със сирене до картофената салата и картофения пай. Това е много тежка храна в продължение на няколко седмици, затова след празниците опитвам да се върна във форма с фитнес”, споделя певицата.

Мери Джей издаде първия си празничен албум „Merry Christmas” тази година. В албума има вариации на класически коледни песни, включително „Little Drummer Boy”, „Have Yourself a Merry Christmas”, „Rudolph, The Red-Nosed Reindeer” и „When you Wish Upon a Star”, отбелязва БГНЕС. Тя е отказала да придава съвременен облик на песните, защото искала албумът да има усещане за безвремие.

„Не исках да слагам бийт в песните, нито да има рапъри. Исках да бъде класически и традиционен, да накарам хората да се почувстват също както „Коледната песен” на Нат Кинг Коул ме накара да се почувствам, когато бях малко момиченце”, казва Мери Джей Блайдж.