Марая Кери очаква близнаци
Марая Кери очаква близнаци / Reuters

Съпругът на Марая Кери Ник Кенън потвърди новината, че тя очаква близнаци. Поп звездата обяви през октомври, че е бременна и от тогава се носеха упорити слухове, че щастливата двойка ще си има близнаци.

Съпругът на Кери, рапърът и актьор Ник Кенън, съобщи официално новината в своето радио шоу Rollin с Ник Кенън. "За да можем аз и съпругата ми да имаме свой живот, трябва да споделим някои неща с вас и да бъдем истински. Дори не съм казал на жена си, че ще направя това. Вероятно ще ми се скара, че не съм взел разрешението й...Ще имаме близнаци!", разкри Кенън.

Той сподели, че се почувствал длъжен да съобщи новината, защото Кери сама разкрила тайната пред президента Барак Обама и съпругата му Мишел по време на концерт във Вашингтон.

"Те попитаха жена ми какво ще е бебето. До този момент тя не беше казала нищо на никого, защото лекарите ни посъветваха да пазим тайна до напредването на бременността. Но под влияние на вълнението, на емоцията, тя сподели с президента и с първата дама, че ще имаме близнаци", допълни Кенън. Очаква се Кери да роди през пролетта.