/ БГНЕС, архив
Марая Кери заяви, че работила заедно с 5-годишните си близнаци Марокан и Монро над нова песен, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителката на хита "Hero" наскоро разговаря с фенове във Фейсбук. Те имаха възможност да й зададат въпроси за плановете й. По време на разговора Марая довери, че децата й показали признаци, че желаят да тръгнат по стъпките й. Това я накарало да работи заедно с тях над нова песен.

"Наскоро работихме заедно в звукозаписно студио", разказа певицата. "Не искам да разкрия подробности, но този запис е сред любимите ми неща. На Марокан и Монро им допада да са на сцената, те обичат да пеят, а за мен е невероятно удоволствие да гледам изпълненията им", споделя звездата.

Марая Кери неотдавна пусна нов сингъл, озаглавен "I Don't" и вдъхновен от раздялата й с бившия й годеник, милиардера Джеймс Пакър. Тя поясни, че занапред ще се концентрира върху издаването на сингли, вместо на албуми.

"Ще пускам сингли, защото за мен е по-забавно да композирам сингли, вместо да фокусирам вниманието си върху издаването на цял албум", каза тя. "Всъщност се надявам, че в края на краищата ще се получи албум, с който ще мога да зарадвам феновете", допълни певицата.
БТА