Майк Тайсън пристигна в България, влиза в Къщата на Big Brother
Майк Тайсън пристигна в България, влиза в Къщата на Big Brother / netinfo

Тази вечер от 20.00 часа в най-известната Къща ще влезе една истина световна знаменитост. Железният Майк Тайсън се присъединява към звездната компания, за да стане част от юбилейния сезон на шоуто, а първите реакции на Съквартирантите от епичната среща ще проследим на живо в ефира на NOVA. Легендарният спортист вече пристигна в България, а на летището беше посрещнат от група фенове, на които той с усмивка раздаде автографи.

Майк Тайсън пристигна в България влиза в Къщата на Big Brother
netinfo
Настроенията в Къщата също ще бъдат противоречиви. Дали увлечени от приключилата си тайна мисия, или наистина хлътнали един в друг, Борислав и Емануела ще признаят пред Big Brother, че се харесват. Жана пък ще обяви открита война на Явор и ще му обещае да направи всичко възможно да го победи в предаването.

Тази вечер зрителите на NOVA ще проследят и поредните номинации в Къщата, които Съквартирантите ще изгледат на живо, заедно със зрителите. Ще се борят ли за зрителски вот обичайните заподозрени или в надпреварата ще се включат нови играчи и какви ще са реакциите на Съквартирантите, след като видят кой и защо ги е номинирал, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.