Мадона ще се срещне със семейството на Хесус Луз
Мадона ще се срещне със семейството на Хесус Луз / снимкa: БГНЕС

Поп дивата Мадона ще се срещне с родителите на 22-годишния си приятел Хесус Луз. 50-годишната певица планира да отлети за Бразилия, като по този начин иска да постави връзката си с модела на по-високо ниво, съобщи БГНЕС.

"Мадона става сериозна и иска да се срещне със семейството му. С всеки изминал ден тя става все по-близка с Хесус, голямата разлика във възрастта не е от значение за нея", заяви приятел на поп звездата пред сп. "Ин Тъч".

Поп звездата се запозна с Лус през декември миналата година на фотосесия за американското сп. "W", по време на която двамата направиха серия от провокативни снимки, седмици преди разводът на Мадона с режисьора Гай Ричи да бъде финализиран през януари.

Неотдавна се появиха слухове, че певицата планира да се омъжи за Хесус на церемония според обредите на Кабала. В интервю за бразилското тв шоу „Фантастико" 22-годишният модел отрече да има интимна връзка със суперзвездата. "Тя е човек, на когото искрено се възхищавам, приятел, с когото работя и с когото поддържам връзка. Не мога да кажа нищо повече от това. Тя е приятелка и нищо повече", сподели той.