Кой е третият уволнен звезден стажант?
Кой е третият уволнен звезден стажант? / кадър: Нова телевизия

В сряда вечерта зрителите на Нова телевизия видяха изпълнението на третата задача на звездните стажанти. Участниците трябваше да създадат фото разказ, който да послужи за брошура, а техен клиент беше голям застрахователен брокер.

Ангелите на Шарлопов бяха по-увереният от двата тима и стриктно се придържаха към заданието под вещото ръководство на Албена Вулева. Отборът не можеше да се похвали с последователност и ясна концепция, но въпреки това по време на презентацията пред клиента се представи отлично.

Третата задача на отборите в „Звездни стажанти" е решителна за предаването

Албена също беше блестящ презентатор и това изправи рекламодателя пред сериозна дилема. В крайна сметка избраният отбор беше този на жените и по този начин проджект мениджърът им Албена прибра 10 000 лв. за своята кауза за извеждане, лечение и търсене на дом на малки кучета от приюта в Сеславци.

По време на елиминациите мъжете не успяха да задържат отборния дух, който виждахме в предишните епизоди. Някои от тях посочиха Юлиян като слаб капитан, а други смъмриха Денди заради употребата на алкохол по време на работа и безотговорното отношение към задачата. В крайна сметка Юлиян избра именно Денди и Пламен да останат с него в заседателната зала. Босът заяви на Юлиян, че като проджект мениджър на тази задача е претърпял „пълно фиаско", но въпреки това той не може да пренебрегне факта, че Денди си е позволил своеволия по време на работа и именно той чу репликата „Уволнен си!". По този начин Отборът остана с петима членове, а Ангелите поведоха в резултата.

Блестящ старт за най-новия формат на Нова „Звездни стажанти"

Допълнителна информация за предаването можете да намерите на официалната Facebook страница.