Блестящ старт за най-новия формат на Нова „Звездни стажанти
Блестящ старт за най-новия формат на Нова „Звездни стажанти / netinfo

Най-новото предаване на Нова „Звездни стажанти" донесе нов пореден успех за медията и затвърди лидерската позиция на Нова и тази пролет. Близо 30% от зрителите сред активното население избраха първия звезден епизод на новия за България световен формат, който събра на едно място впечатляващи български знаменитости. Този резултати е с над 3 пункта повече от втората медия, bTV.

14-те звездни стажанти се сблъскаха с първата си бизнес задача

Резултатите са още по-впечатляващи при градското население (градско 18-49 г.) и младите зрители (18-34 г), където разликата с втората медия е почти 10 пункта.

Блестящ старт за найновия формат на Нова Звездни стажанти"
netinfo

"Звездни стажанти" започва със сълзи, отборен дух и трудна задача

С най-новия си праймтайм формат Нова и този път предложи на зрителите един изключителен пролетен сезон с най-доброто от световноизвестните шоупрограми и вече утвърдени формати. Най-новият български сериал „Откраднат живот", двата премиерни формата „Звездни стажанти" и „Шеф под прикритие" и новите сезони на едни от най-обичаните шоупрограми - „Като две капки вода", „Кошмари в кухнята" и „Черешката на тортата" са акцентите, на които заложи медията през пролетта на 2016. Така Нова за пореден път осигури най-богатото и разнообразно телевизионно съдържание и забавление за зрителите.

Допълнителна информация за предаването можете да намерите на официалната Facebook страница.