Световният формат „Звездни стажанти" стартира в ефира на Нова тази вечер. Списъкът с български знаменитости е впечатляващ.

Рут Колева, Венета Харизанова, Камелия Воче, Петя Буюклиева, Алекс Сърчаджиева, Албена Вулева, Марта Вачкова, Калин Сърменов, Юлиян Константинов, Тити Папазов, Пламен Медаров, Явор Янакиев 100 Кила, Любомир Милчев Денди и Таньо Шишков ще се борят за приза „Първият звезден стажант", както и за набирането на средства за благотворителните си каузи.

Време е звездите да се погрижат за бизнеса

Босът в предаването - Стефан Шарлопов, е централната фигура, която ще контролира работата на стажантите и ще ѝ дава оценки с помощта на своите асистенти.

След като Босът раздели Стажантите на два отбора - мъже и жени, той им постави първата си задача, а именно - да изберат имена на отборите и да излъчат първите си проджект мениджъри. Само минути, след като прекрачиха прага на офисите си, в двете фирми се заформиха два различни свята - мъжкият и женският. Докато мъжете с лекота решаваха всяка възложена задача, жените се колебаеха и прекалено много говореха, без да слушат какво казват другите. Така след известни дебати, двата отбора се спряха на имената „Отборът" за мъжете и „Ангелите на Шарлопов" за жените, а за първите проджект мениджъри бяха определени Камелия Воче и 100 Кила.

Звездните стажанти изпълняват своята първа задача

След като взеха тези важни решения, Босът им възложи първата истинска бизнес задача - продажба на дюнери и цялостна бизнес стратегия за това. Успехът на тази мисия ще се измерва със сумите, които всеки отбор е събрал. При проджект мениджъра на спечелилия отбор отива цялата сума, събрана от задачата за неговата благотворителна кауза. Проджект мениджъра на загубилия отбор ще трябва да избере двама Стажанти и да остане на елиминации с тях, а на края на задачата един ще бъде уволнен.

Утре вечер ще разберем какъв е резултатът от първата задача, който дойде, за да подкрепи Стажантите и кой ще си тръгне първи от състезанието.