Някой беше казал, че човек е загубил свободата си едва след като е започнал да носи обувки и да ползва часовник. Ако попитате някоя жена обаче – надали това е точно така.

Часовникът като мъжка играчка

Обувките и часовниците са толкова много, толкова различни, цветни модни аксесоари, че си е истинско забавление да ги избираме и ползваме в ежедневието. А и разкриват що за хора са техните притежатели.

Вижте най-скъпите часовници в света

А сега – погледни му часовника, неговата форма или пък модел може да ти каже много що за човек е vista laught

Спортен часовник

Спортният часовник и всеки друг с опции за мерене на крачки, пулс, горене на калории и пр. говори разбира се за човек, който е много активен в ежедневието си. Спортна натура, със спортен хъс, роден победител и не на последно място – загрижен за здравето си. Такива хора уважават телата и себе си, но най-хубавото е, че това се проектира и върху отношението им върху околните. Комуникативни, енергични, често добре изглеждащи. Палец нагоре за такива хора!

Смарт часовник

Притежателят му държи постоянна връзка с имейл адреса си и телефона. Той със сигурност е на „ти“ с технологиите, модерен човек с модерно виждане. Тези хора обикновено променят света. Затова са и толкова ценни. Не се страхува от новите неща и промените, а смело се впуска във всяко приключение. С него никога не е скучно. Но понякога може да прекалява с четенето на кореспонденция и бизнес разговорите. Имай го предвид.

часовник
ThinkStock/Getty Images

Пилотски часовник

Хората, ценители на този тип часовници, са много точни. Както в буквалния, така и в преносния смисъл, разбира се. Той държи на думата си и спазва всяко свое обещание. Сроковете не са някакви „хвърчащи думички от общ характер“. Спазването им е задължително. Ако имаш среща с такъв човек – не закъснявай! Ако правиш бизнес с него – можеш да бъдеш сигурна в отговорността му.

„Мондейн“ часовник

Ако си фен на часовникарят Мондейн, значи най-вероятно си или архитект, или пък артистична личност с вкус към минимализма. Тези часовници са семпли, но не и притежателите им. Те си падат по детайлите, в което всъщност се състои и най-силната им черта. Те оценяват малките жестове, готови са на големи реверанси и са широко скроени хора.

Не носи часовник?

Свободолюбиви, обичащи природата, готови за безброй приключения – от уикенд на палатки високо в планината, през скачане с бънджи, до гмуркане край някой екзотичен залив. Тези хора не се интересуват от времето и затова не носят часовници. А и за какво са им? И все пак не мислете, че са безделници. Напротив, просто философията им на живот ги освобождава от напрежението, което пък от своя страна ги прави много позитивни и зареждащи личности.

И още няколко неща, които разкриват тайни за характера ни:

Кажи ми какъв цвят е колата ти, за да ти кажа какъв си (СНИМКИ)

Ръцете на мъжете издават дали са мили или груби към жените

Цветът на бельото разкрива сексуалния темперамент

Показалецът и безименният пръст също разкриват тайни за характера ни

Пръстенът разкрива какъв сте

Любимият цвят издава сексуалния апетит

Ето какво разкрива цветът на червилото за женския характер

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук